Vision

Vi tegner med mennesket i centrum

A78 Arkitekter er en tegnestue med rødder i Aabenraa, Sønderjylland. Teamet består af dedikerede arkitekter og bygningskonstruktører, der sammen løser opgaver i hele landet. Øverst på tegnestuens dagsorden står kvalitet, økonomi, bæredygtighed og innovation, hvilket danner grundlaget for A78 Arkitekters vision. Opgaverne spænder bredt fra blandt andet helhedsplaner og arkitektrådgivning til ejendomsudvikling. Fælles herfor er tegnestuens tilgang, hvor helheden i projektet er i fokus. A78 Arkitekter har i dag kontorer i Aabenraa, Haderslev og Aarhus.

Bæredygtighed er et vigtigt punkt på vores dagsorden

Sammen løfter vi projektet og sikrer god kvalitet

Vi ønsker at udfordre og være innovative

Vi vægter den gode og konstruktive dialog højt

Vi bestræber os på det gode samarbejde og er holdspillere

Drive

Hos A78 Arkitekter arbejder vi målrettet på hele tiden at forbedre os, så vi kan imødekomme vores egen vision. Vi ønsker at levere rådgivning og projektmateriale i høj kvalitet, så vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med et samarbejde med os. Vi er ihærdige for at holde os opdateret og hele tiden blive klogere, og derfor efteruddanner vi os, så vi kan være med på de seneste tendenser indenfor arkitekturens verden.

Hos A78 Arkitekter arbejder vi målrettet på hele tiden at forbedre os, så vi kan imødekomme vores egen vision.

Vi bestræber os på at skabe arkitektur, som udfordrer det gængse og kan skille sig ud, men uden at bryde de økonomiske rammer.

Balance

Hos A78 Arkitekter er vi bevidste om, at arkitektur og økonomi skal gå hånd i hånd. Vi bestræber os på at skabe arkitektur, som udfordrer det gængse og kan skille sig ud, men uden at bryde de økonomiske rammer. Vi vil gerne levere et samlet koncept, hvor vi tegner æstetisk flotte løsninger og god arkitektur, mens vi samtidig rådgiver bygherre således, at disse løsninger holder sig indenfor det ønskede budget. Vi lægger derfor stor vægt på bygherre- og brugerinddragelse, så det enkelte projekt kan imødekomme de forventninger og ønsker, der måtte være. Vi har fokus på, at arkitekturen skal være for de mennesker, der gør brug af den, hvorfor vi mener, at det er vigtigt, at disse inddrages. De menneskelige behov skal tilgodeses i alle led – før, under og efter byggeriet.

Når bygherre inddrages, er vi fra første streg bevidste om, hvad der ønskes af den kommende arkitektur. Denne bevidsthed gør også, at vi tidligt i processen kan åbne op for en kvalificeret dialog med bygherre om arkitekturen og de økonomiske konsekvenser de forskellige til- og fravalg kan have. Hos A78 Arkitekter er det vigtigt, at der skabes en balance og helhed imellem den gode arkitektur og de økonomiske valg. 

Passion

Hos A78 Arkitekter bliver man mødt af et team af passionerede arkitekter og bygningskonstruktører. Vi har et ønske om, at vi hver dag vil møde op på arbejde med et smil på læben, fordi vi har lyst til at give os i kast med de opgaver, som dagen byder på. Et vigtigt nøgleord i den sammenhæng er for os ”holdspiller”. Hos A78 Arkitekter bestræber vi os på at skabe en arbejdsplads, hvor teamwork er i højsædet. Vi vil imødekomme hinandens ønsker om sparring, ligesom vi hver især ikke er bange for at bede om hjælp. Denne åbenhed omkring samarbejde og sparring på arbejdspladsen gør, at vi også er klædt på til at imødekomme bygherre og andre samarbejdspartnere og vi vil altid stå klar til åben dialog i mødet med disse.

Det er vores erfaring, at dette er med til at skabe gode relationer, gode resultater samt tilfredse kunder og stolte medarbejdere.

Vi har et ønske om, at vi hver dag vil møde op på arbejde med et smil på læben, fordi vi har lyst til at give os i kast med de opgaver, som dagen byder på.

Via ovenstående tilgange til arkitektfaget og vores bidrag til dette ønsker vi at skabe de bedste rammer for det projekt, som du/I måtte komme med. Vi er altid åben for et kaffemøde, så tøv ikke med at tage fat i os, hvis du/I går med tanker og drømme om dit/Jeres næste projekt.