Praktik og job

Praktik

Har du lyst til at afprøve og skærpe dine teoretiske og analytiske kompetencer og supplere dem med praktisk erfaring? Så søg en praktikplads hos A78 Arkitekter. Vi søger nemlig hvert semester praktikanter i Aabenraa og Aarhus.

Som praktikant hos A78 Arkitekter bliver du en del af det daglige arbejde på en dynamisk tegnestue, hvor arbejdsopgaverne er varierende og i forskellige skalaer. Du vil derfor blive involveret i mange processer og projekter. Der vil være plads til, at du kan sætte dit præg på projekterne, mens du får faglig sparring til dine idéer og overvejelser. Hos os står du aldrig alene, da vi støtter og vejleder igennem hele praktikperioden.

Vil du gerne være praktikant hos os, er det en fordel at have kendskab til softwaren: Revit, Rhinoceros, Photoshop, Illustrator og InDesign. Det er ikke et krav, at du er avanceret bruger af de forskellige software.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send gerne en ansøgning med vedhæftet portefølje og CV i PDF-format (maksimum 15MB). Ansøgningen skal sendes til lsc@a78.dk (Aabenraa) eller sb@a78.dk (Aarhus) med emnet: ”Praktik”.

Der vil være plads til, at du kan sætte dit præg på projekterne, mens du får faglig sparring til dine idéer og overvejelser.

Ansøgningen skal sendes til a78@a78.dk med emnet: ”Uopfordret ansøgning”.

Job

I øjeblikket har vi ingen ledige stillinger, men vi er altid på udkig efter talentfulde og engagerede medarbejdere, som kan være en del af vores hold.

 

Har du lyst til at sende en uopfordret ansøgning vores vej, så send gerne en ansøgning med vedhæftet portefølje og CV i PDF-format (maksimum 15MB). Ansøgningen skal sendes til a78@a78.dk med emnet: ”Uopfordret ansøgning”.