kontakt en af vores afdelinger

Lad os holde et uforpligtende møde omkring, hvordan du kommer sikkert i mål med dit byggeprojekt. Indtast dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt

KONTAKT OS

Vi er tilgængelige til et uforpligtende møde, hvor vi kan forventningsafstemme idéer og sammen sikre et godt forløb. Indtast dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på, at besvare din henvendelse indenfor tre arbejdsdage. Nedenfor kan du udfylde vores kontaktformular. Vi vil forsøge at besvare din besked så hurtigt som muligt, senest indenfor 3 hverdage. Vi glæder os til, at høre fra dig.

Kontoret holder åbent:  
Mandag – torsdag: 08 – 16:00 
Fredag: 08 – 13:00

A78Arkitekter_Hvid_transparent-baggrund-1.svg

AABENRAA

Sydhavn 4, 1.th
6200 Aabenraa
Danmark

Tlf.(+45) 74 66 14 56
E-mail:  a78@a78.dk

HADERSLEV

Hansborgade 30
6100 Haderslev
Danmark

Tlf.(+45) 41 26 60 57
E-mail: tch@a78.dk

AARHUS

Nørre Allé 22, 1. sal
8000 Aarhus C.
Danmark

Tlf. (+45) 41 26 60 57
E-mail: tch@a78.dk

PRAKTIK

Har du lyst til at afprøve og skærpe dine teoretiske og analytiske kompetencer, samt supplere med praktisk erfaring?

A78 søger praktikanter til vores nye afdeling i Aarhus. Her kommer du til at tage del i det daglige arbejde i en lille dynamisk tegnestue med varierende arbejdsopgaver i en mangfoldig skala.

Vi vil gøre alt for, at du i perioden bliver udfordret, involveret og kommer til at lære omkring arkitektur og projekt-udvikling. Der vil være rum til at du kan sætte dit præg på projekterne, mens du får faglig sparring til dine idéer og overvejelser.

Ansøgere skal have et godt engelsktalende sprog og have kendskab til softwaren: Rhino, Grasshopper, 3D studie Max, V-ray, Revit, Photoshop, Illustrator og InDesign. Det er ikke et krav at du er avanceret bruger.

Ansøgningen med vedhæftet portefølje og CV I .PDF format (ikke større end 15MB) kan indsendes til: lsc@a78.dk eller sb@a78.dk med emnet “Praktik”.

JOB

Vi har lige nu ingen opslåede fuldtidsstillinger, men vi er altid på udkig efter talentfulde og engagerede medarbejdere til at være en del af vores hold.

Uopfordrede ansøgninger med vedhæftet portefølje og CV i .PDF format (ikke større end 15MB) kan indsendes til: a78@a78.dk med emnet: Uopfordret ansøgning

Arkitekter

Kontakt

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362