ProjektVinterstue
TypologiTilbygning
Site8600 Silkeborg
BoligerEnfamiliehus
År2020
Størrelse26,7 m2
Design hold-

VINTERSTUE

Projektet består af en udvidelse til et eksisterende familiehjem omkring Silkeborg. Et nyt rum med et samlet areal på 26,7 m² vil blive brugt som det primære opholdsareal.

En grundlæggende idé i projektet er tilføjelsen af store vinduespartier, som skaber forbindelse mellem det indvendige rum og haven, og inviterer lys og natur indenfor. Udvidelsen forlænger den eksisterende geometri, og indskriver sig dermed i husets oprindelige form. Gennem en lang og sammenhængende terrasse bliver der skabt særlig fokus på udendørsområderne omkring huset, og giver mulighed for et væld af aktiviteter.

Arkitekter

Vinterstue

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362