BYGHERREDOMEA
PROJEKTNAVNSKOVBÆRPARKEN
ENTREPRISEFORMUDBUD I HOVEDENTREPRISE
ROLLEARKITEKTRÅDGIVNING, 2013-2017
ANVENDELSE245 ALMENE BOLIGER, HERAF 30 SOM NYBYGGERI
OPFØRELSE2017-2021
GRUNDAREALXX.XXX M2
BEBYGGELSESAREAL27.669 M2
I SAMARBEJDE MEDPLUSKONTORET ARKITEKTER, RAMBØLL A/S

SKOVBÆRPARKEN

A78 Arkitekter har i samarbejde med Pluskontoret Arkitekter og Rambøll A/S udarbejdet projektforslag for afdeling 1625 Skovvænget/ Brombærvej. 35 nye rækkehuse, 66 nye tilgængelighedsboliger og renovationen af 144 lejligheder. A78 Arkitekter har ydet Arkitektrådgivning ifm. projektering fra disponeringsfasen til udbud. Med fokus på objektbaseret projektering i BIM [Revit].  

Helhedsplanen omhandler i dag 342 lejligheder, der nedrenoveres, renoveres og gøres handicapvenlige. Der vil efter renoveringen være 245 lejligheder. Helhedsplan samt beboerinformation er vedlagt som bilag. Nedrenoveringen af afdelingen foregår på Brombærvej 13-21 og 31-45 samt Skovvænget 52-58. Her nedrenoveres der i alt 97 boliger. Tilbage bliver 35 rækkehuse der opføres på eksisterende fundamenter.

Skovvænget og Brombærvej

“Der er mange kvaliteter at finde i afdelingens uderum. Trygge gårdrum med forskelligartede ophold og frodig vegetation – i forlængelse af skovbrynet og orienteret med et optimalt lysindfald for øje.”

Skovvænget og Brombærvej
Skovvænget og Brombærvej
Skovvænget og Brombærvej

“I forbindelse med omdannelsen er der etableret 66 tilgængelighedsboliger. Fra parkeringspladsen kan man som selvhjulpen kørestolsbruger ubesværet komme ind i sin lejlighed – hvori der selvfølgelig er stillet særlige krav til rumligheden i alt fra køkken til bad og altan”

“Projektet har omfattet en gentænkning af et eksisterende boligområde.  Vi har sørget for at boliger, bygninger og udearealer alt sammen er ført op til nutidens standarder

Skovvænget og Brombærvej
Skovvænget og Brombærvej
Kløften Park

Kontakt os

Thorkild Chr. Hansen

Direktør og Partner, Bygningskonstruktør

Skovvænget og Brombærvej

Arkitekter

Skovvænget og Brombærvej

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362