PROJEKTRåmaen
Typologi Ombygning, Enfamiliehus
Lokation5854 Gislev
År2019
Størrelse300 m2
Design holdMads Hundahl
Maria Fuglsang
Erik Martiny

Råmåen 6

Huset er beliggende på Råmaen i udkanten af byen Gislev i Fåborg-Midtfyn Kommune.

Bygherre havde ønsker om at ombygge det eksisterende hus fra slutningen af 1800-tallet til et moderne hus, der stadig skulle beholde udtrykket fra det traditionelle bondehus. Huset er udført med hvidpudset facade og saddeltag i mørk teglsten med valm. 1 salen har loft til kip og skunkvæg.

I processen er der taget højde for en optimal planløsning, med forskellige afdelinger af beboelsesrum.

I stueetagen er et indgangsparti med entré, bad og bryggers samt trappe til 1. sal. Det tilstødende rum er en stor stue / køkken-alrum med adgang til terrasse og udsyn til både gårdsplads og baghave. I husets anden længe er indrettet den mere private afdeling med soveværelse, bad og walk-in-klædeskab samt et gæste- / børneværelse. Mod nord og skæl er en indbygget carport med god plads til opbevaring.

1. salen er indrettet med endnu en stor opholdsstue samt en arbejdsafdeling med 2 kontorer. Herfra er der adgang til stort disponibelt rum.

Arkitekter

Råmaen 6

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362