ProjektRugkobbel/Tøndervej
TypologiTotalrådgivning
Site6200 Aabenraa
Boliger109 Almene familieboliger
År2014
Størrelse7028 m2
Design hold-

RUGKOBBEL/TØNDERVEJ

Bebyggelsen har fået tilført en ekstra fuld etage således 2. sal ikke længere er med skråvægge. Herved er der foretaget nye tagkonstruktioner med isolering i henhold til nye krav. Dele af bebyggelsen er udført efter Landsbyggefondens retningslinjer for tilgængelighed. Dette har medført, at disse opgange har fået en elevator i trapperummet. Elevatorens tilkomst har medført en ændring i den eksisterende planløsning med en tilbygning af kanap med køkken og bad på havesiden. De resterende boliger har gennemgået ordinær en renovering af køkken og bad. Samtlige boliger har fået tilført en altan, med tilhørende nyt vinduesparti der bringer lys ind i boligerne. Ydermere er der udført ventilation med varmegenvinding.

A78 Arkitek
ter har varetaget rollen som arkitektrådgiver. Vi leverede en løsning som overholder rammerne for økonomi og tid.  Vi har udarbejdet af projektmateriale samt udførelse af fagtilsyn. Derudover er totalentreprenøren blevet ledsaget i forbindelse med beboerorientering samt koordinering af håndværkere. Yderligere er arbejdet koordineret med det tekniske personale der skal varetage driften efter byggeriets aflevering.

Arkitekter

Rugkobbel/Tøndervej

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362