TILBYGNING

SKAL DU BYGGE TIL?

Har planer om at optimere dine erhvervslokaler, indrette dit hus eller helt at ombygge dele af din bygning – så kan 7 + 8 Arkitekter hjælpe dig med projektet. Vi kan lede dig sikkert gennem hele processen i de mindre indretningsopgaver, såvel som en totalrenovering af dit hus. Gennem grundet analyse og en logisk prioritering af dine behov, samt idéer du måske ikke havde tænkt på. 

I samarbejde med dig, skitserer vi de nye funktioner i bygningen og finder frem til en optimal planløsning. Vi tager dig med på råd, når vi udvælger de rette materialer, til at opnå den ønskede atmosfære i dine nye rum.

Til slut, kan vi tilbyde dig at illustrere det færdige projekt i en realistisk 3D-model. Denne model kan du få en virtuel rundtur i, ved hjælp af VR-teknologi. Det giver en intuitiv og inspirerende oplevelse af de nye lokaler.

ARKITEKT

Møder er uforpligtende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Kontoret holder åbent:
Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.