TILBYGNING

SKAL DU BYGGE TIL?

Har planer om at optimere dine erhvervslokaler, indrette dit hus eller helt at ombygge dele af din bygning – så kan 7 + 8 Arkitekter hjælpe dig med projektet. Vi kan lede dig sikkert gennem hele processen i de mindre indretningsopgaver, såvel som en totalrenovering af dit hus. Gennem grundet analyse og en logisk prioritering af dine behov, samt idéer du måske ikke havde tænkt på. 

I samarbejde med dig, skitserer vi de nye funktioner i bygningen og finder frem til en optimal planløsning. Vi tager dig med på råd, når vi udvælger de rette materialer, til at opnå den ønskede atmosfære i dine nye rum.

Til slut, kan vi tilbyde dig at illustrere det færdige projekt i en realistisk 3D-model. Denne model kan du få en virtuel rundtur i, ved hjælp af VR-teknologi. Det giver en intuitiv og inspirerende oplevelse af de nye lokaler.

ARKITEKT

Møder er uforpligtende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Kontoret holder åbent:
Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Arkitekter

Tilbygning

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362