ProjektOrla Lehmannsvej
TypologiTotalrådgivning
Site6400 Sønderborg
Boliger60 lejligheder
År2014
Størrelse4.620 m2
Design hold-

ORLA LEHMANNSVEJ

Bebyggelsens 60 lejligheder fordeler sig på fire bygninger der alle er indgået i det renoveringsarbejde, der er igangsat ved hjælp af støtte fra Landsbyggefonden. Støtten er bevilget med henblik på opretning af byggeskader. Den eksisterende facade var præget af svigt, grundet nedbrydning af binderne i hulmuren. Facaden har derfor været nedbrudt ind til bagmuren, hvorefter der er efterisoleret og opmuret ny formur på ny bygningens sokkel, som er båret af konsoller. Derudover er der monteret nye vinduer samt foretaget opretning og efterisolering af tag, inden der er oplagt ny belægning.

Eksisterende lukkede altaner er genmonteret. A78 Arkitekter har varetaget rollen som totalrådgiver og har herunder leveret de nødvendige input til bygherre. Fokusset har været, at have en konstruktiv dialog med Landsbyggefonden omkring økonomi og konstruktive løsninger. Efterfølgende har A78 varetaget arkitektonisk rådgivning, projekteringsledelse, tilsyn og byggeledelse. Der har gennem denne proces været lagt vægt på beboerorientering og koordinering af håndværkere, således byggeriet har påvirket beboerne i  mindst muligt. Gennem hele forløbet har vores fokus været på, at levere løsninger i overensstemmelse med  Landsbyggefondens retningslinjer. Dialogen har været god og åben, og har medvirket til en effektiv proces. 

Arkitekter

Orla Lehmannsvej

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362