Andreas Rosendal

Andreas Rosendal:  Vores nye marketing- og kommunikationsmedarbejder hos 7 + 8 Arkitekter, Aarhus.

Siden april har Andreas fungeret som kommunikations og SEO-praktikant hos 7+8 Arkitekter. Efter sommerferien bliver han freelance-ansat. Andreas er uddannet ‘cand.it’ fra Aalborg Universitet og vil stå for hjemmesideredigering, sociale medier, søgemaskineoptimering og indholdsproduktion.
Andreas har foreløbigt fokuseret, på hjemmesideoptimering og intern kommunikation. Herunder en strømlining af arbejdsproces samt workflow. Derudover vil han medvirke det er bedre rækkevidde og placering på digitale søgemaskiner.
Nye kompetencer udefra
I sit arbejde er Andreas grundig, kreativ målrettet og resultatorienteret. Ansættelsen af Andreas vil særligt afspejle begge vores tegnestuers øgede fokus brand, eksponering og vores sociale platforme. Udover disse ansvarsområder vil Andreas bidrage med inputs til vores fremadrettede markedsførings- og kommunikationsstrategi. En strategi der indbefatter, at vinde yderligere terræn på markedet for 7+8 Arkitekter, som vil blive udtænkt i samarbejde med afdelingsleder, Mads Hundahl.
På kontoret har vi et digitalt mindset og tilgang, som afspejler vores arbejdsgang. Her spiller Andreas allerede en rolle, og det vil han gøre også fremover. Her vil han fortsat være medansvarlig for, at vi får kommunikeret vores budskaber tydeligt ud til vores målgrupper.
Siden Andreas blev færdiguddannet i sommeren 2017, har indhentet erfaring i forskellige
roller og brancher. Blandt andet som praktikant hos Stadsing i Nørresundby og hos Zignifikant i Risskov. I første omgang ansættes Andreas på deltid. Vi glæder os til et fortsat samarbejder, hvor vi sammen kan nå nye højder.
En fritid fyldt med interesser
I sin fritid kobler Andreas af i samvær med familie og venner. Han dyrker fitness og har en stor interesse for basketball og hip-hop. Han er glad for bøger, Cards Against Humanity, nyheder og podcast – så det går meget af hans fritid med. Andreas er heller aldrig typen, der siger nej til en kold øl.

Arkitekter

Andreas Rosendal

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362