Mette Freund

Mette Freund projektansættes som arkitekt hos 7 + 8 Arkitekter, Aarhus.

Mette tiltræder 7+8 Arkitekter som Arkitekt cand.arch fra d.01.06.2020. Mette er som nyuddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole: idérig, undersøgende, kreativ, resultatorienteret og har mennesket i fokus. Mette er engageret og opsøgende ift. at lære nyt og tilegne sig mere viden indenfor byggebranchen og har interesse indenfor: planlægning, detaljering og økonomi.

Indenfor software, arbejder Mette med: Revit, Rhino, InDesign, Photoshop og Illustrator etc. Hvilket er programmer vi ofte dagligt både internt og eksternt anvender til at planlægge, bearbejde, løse samt formidle opgaver og projekter.

Vi har i den seneste tid haft travlt på kontoret, så det er en fordel at Mette med sin viden fra arkitektskolen samt hendes forståelse for software, har kunnet indgå syningsløst i projekterne.

Mette vil hos 7+8 komme til at arbejde med opgaver inden for: etagebyggeri, udviklingsgrunde, rækkehuse, enfamiliehuse, almennyttige boliger og institutioner mm. Mette vil være med til at planlægge projekterne, fra det indledende skitseforslag til en mere endelig færdig projektering. Mette vil lære nyt samtidig i udfærdigelsen af de forskellige praktiske rådgivningsopgaver, og vi får hendes kreative input i vores mere kortlagte løsningsmodeller. Vi ser frem til et godt samarbejde!

Mette har tidligere erfaring med arbejde indenfor arkitektfaget.

 

Mette har som studerende under sin kandidat på Arkitektskolen Aarhus i 2016 været i 20 ugers praktik, hos tegnestuen ’Kjær og Richter, Aalborg’ i konkurrenceafdelingen. Derudover har Mette været studiemedarbejder hos ’C.F. Møller Architects’.

I sin fritid interesserer Mette sig for fisk og dykning.


I sin fritid har Mette altid flere gør-det-selv projekter i hjemmet, hvor hun bl.a. syer, bygger eller re-designer møbler til sit eget hjem eller til familien. Skal hun på ferie står den typisk på dykkerferie et sted udenfor Europa eller på vandretur et sted med flot natur eller gammel kulturhistorie. Derudover elsker Mette at lave mad og kan findes et par gange om ugen i fitnesscentret.

Arkitekter

Mette Freund

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362