DA
EN
Projekt Administrationsbygning
Anvendelse Nybygning af administrationsbygning
Bygherre Meldgaard
År 2008
Størrelse 1.315m2

Meldgaard ny administrationsbygning

Udformningen af Meldgaards nye administrationsbygning på Askelund 10 i Aabenraa har sit udspring i en tæt dialog med bygherren omkring brugen af huset. De enkelte funktioner i huset er således skræddersyet til bygherres ønsker med hensyn til fysisk optimering af arbejdsgangen i bygningen. ”Enkel, fleksibel og præsentabel.

Disse var kravene til den nye administrationstilbygning. Vi har løst opgaven ved at opdele bygningen i ”kuber”, som kan udbygges efter behov. Samtidig har vi opnået en markant og arkitektonisk afklaret bygning som signalerer innovation.

Volmer Kryger, Arkitekt

Huset fremstår udefra som tre hvide kuber forbundet af to glasbånd. Der er brugt anodiserede aluprofiler som afskærmning på facaderne med glaspartier.
Indvendigt opløses kuberne i varierede rumforløb, som løber både vertikalt og horisontalt gennem hele bygningen.

Skal vi hjælpe dig med dit næste byggeprojekt-
Book et uforpligtende rådgivningsmøde her.
Vi bestræber os på, at svare inden for tre arbejdsdage.