PROJEKTLangløkke
TypologiEnfamiliehus, skitseforslag, ombygning
Lokation6200 Aabenraa
År2018
Størrelse215 m2
Design holdMads Hundahl
Lars Clausen

Langløkke

Enfamiliehuset har et grundareal på 215m2 fordelt på 2 planer. Stue og kælder. Efterspørgsel fra kunde: ekstra værelse, indgang og entre. Ideer til løsning af boligens ganglinje som zigzagger diagonalt igennem bygningen fra hovedindgangen mod sydøst til bagudgangen i nordvest og anvendelsen af rum som ophober sig til opmagasinering(dead-space). Kælderen er afskåret fra det interne program da der kun er en ekstern indgang via en trappe fra baghaven. Kælderen er dårligt isoleret og kan ikke anvendes til beboelse. Kælderen har betongulv og en loftshøjde på 2.2m, så man fint kan stå oprejst.

Forslaget tilbyder det efterspurgte: et ekstra værelse samt indgang og entre. En optimeret ganglinje som løber centralt igennem bygningen med direkte adgang til kælderen. Merværdien er hovedsageligt fokuseret på at samle hjemmet og muliggøre en bedre udnyttelse af rummene. Ved at flytte adgangen fra ekstern til intern er intentionen at inddrage kælderen i hjemmet. Eksempelvis til opmagasinering og vaskekælder. Kælderen er fint belyst da der er og yderligere kan etableres et vinduesbånd rundt langs den vest- og nordvendte væg.

Materiale udleveret til kunden:

– Uddybende beskrivelse af forslag.

– Stueplan 1:50

– Kælderplan 1:50

– Snit 1:50

– Facader 1:100

Arkitekter

Langløkke

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362