PROJEKT Kolding Hallerne
TypologiIdrætscenter og kulturhus
Lokation6000 Kolding
År2019
Størrelse5.377 m2
Design hold

Kolding Hallerne

Koldinghallernes nytilbyggede foyer er samlingspunktet mellem de to eksisterende haller. Her Her er en café med tilhørende storkøkken, reception og toilet- og omklædningsfaciliteter. Fra foyeren er der adgang til de to ældre haller samt til den nye multihal. Multihallen har indbygget springgrave og trampoliner i gulvet, og kan opdeles med mobilvæg. Således kan der være flere aktiviteter i hallen på samme tid.

I det nye byggeri er der indrettet kontorer til KIF drift og KIF Håndbold Elite, der har fået flotte administrationslokaler. På 2. sal er der indrettet faciliteter for brydeklubben KIF Brydning, som har fået en stor sal med tilhørende klublokale, omklædning og sauna.

Samme etage huser desuden den store restaurant, der kan opdeles i flere rum og bruges til kurser, konferencer eller fest. Her er også indrettet fine faciliteter til sponsorer, der har mulighed for at leje en sky-boks med godt udsyn til Koldinghallen og egne private tilskuersæder. Her kan KIF-Koldings håndboldkampe opleves uforstyrret. Derudover er der for sponsorerne en VIP-lounge med bar og kig til Koldinghallen.

Arkitekter

Kolding Hallerne

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362