Kløften Park

ProjektKløften Park
RolleArkitektrådgivning
Anvendelse30 Boliger
Opførelse2018- 2019
Størrelse3.400 M2

Med en fantastisk beliggenhed først på Åstrupvej og ind mod Kløften Park, opføres 5 punkthuse i 3 etager med i alt 30 ejerlejligheder. De nye boliger ligger i historiske omgivelser i hjertet af Haderslev. De opføres i en stil og med materialer der er nøje udvalgt med hensyn til den omkringliggende fredede bebyggelse. Der er i projektet lagt op til at de kommende beboere skal have medbestemmelse på egen boligs indretning i det omfang det har været muligt.

A78 Arkitekter har suppleret Haderslev Kommune i forbindelse med lokalplanlægningen for området, og herved været med til at varetage bygherres interesser, under hensyn til omkringliggende bebyggelse og nærmiljø. Formålet har været at skabe en bebyggelse der kan bidrage positivt til det offentlige rum – ved blandt andet at understøtte helhedsindtrykket omkring det nærliggende bevaringsværdige byggeri. A78 Arkitekter har varetaget rollen som totalrådgiver og forestået udarbejdelse af udbudsmaterialet.

Kløften Park

“Kløften Park deler matrikel med flere bygninger af bevaringsværdi karakter – derfor er der stillet store krav til udformningen af projektet.”

“Punkthusene formår at balancere moderne bygningskunst med en æstetik som går i dialog med sin kontekst”

Kløften Park
Kløften Park
Kløften Park

“Kløften Park ligger favorabelt placeret mellem grønne tilbud og den sprudlende bymidte”

Kløften Park
Kløften Park

Kontakt os

Thorkild Chr. Hansen

Direktør og Partner, Bygningskonstruktør

Kløften Park

Arkitekter

Kløften Park

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362