ProjektKastellet
TypologiTotalrådgivning
Site7000 Fredericia
Boliger56 lejligheder
År2013
Størrelse5.248 m2
Design hold-

KASTELLET

Opgaven bestod i, at opføre en ny bebyggelse med 56 lejligheder, som lavenergiklasse 2015. Ud over boligernes energiklasse, har det været afgørende for bygherren, at boligerne i deres indretning og indhold fremstod tidssvarende og lyse. Hertil er boligerne er indrettet med et naturligt lysindfald og med stor altan. Boligerne er mellem 89 og 102 m2 store, og er udført i 3- og 4 værelseslejligheder. For at sikre størst mulig fleksibilitet, er boligerne indrettet, så der er mulighed for at få et ekstra værelse ved opsætning af skillevæg.

A78 Arkitekter har som totalrådgiver varetaget en række opgaver som bidrager afgørende til byggeriets succesfulde gennemførelse. Gennem projekteringsledelsen har A78 blandt andet rådgivet om jordforureningens håndtering, om byggeledelse samt ydet fagtilsyn gennem hele forløbet. A78 Arkitekter fulgt projektforløbet til dørs med styring af proces, økonomi og tid. 

Arkitekter

Kastellet

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362