INDRETNING / OMBYGNING

SKAL DU BYGGE OM ELLER NY-INDRETTE?

Hvis du har planer om, at optimere dine erhvervslokaler, indrette dit hus eller helt at ombygge dele af din bygning, kan 7 + 8 Arkitekter hjælpe dig med projektet. Vi kan lede dig sikkert gennem hele processen i de mindre indretningsopgaver såvel som en totalrenovering af dit hus.

I samarbejde med dig, skitserer vi de nye funktioner i bygningen og finder frem til en optimal planløsning. Vi vil også gå i dialog med dig om at vælge de rette materialer for at opnå den ønskede atmosfære i dine nye rum.

Til slut kan vi tilbyde dig at illustrere det færdige projekt i en realistisk 3D-model, som du kan få en rundtur i ved hjælp af VR-teknologi, for at opleve hvordan lokalerne kommer til at se ud.

ARKITEKTA
-

Møder er uforpligtende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Kontoret holder åbent:
Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Arkitekter

Indretning / Ombygning

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362