PROJEKTHonnørkajen
TypologiSkitseforslag, udvilingsprojekt
Lokation6100 Haderslev
År2019
Størrelse 18.000 m2 private og almene boliger
Design holdMads Hundahl, Thorkild Hansen, Laila L. Christensen, Kirstine H. Lykkegaard, Brian Sølness, Peter Lykkegaard, Lars Clausen og Morten Grejsen

Honnørkajen

Langs kajkanten på Haderslev Havn, ønskes et højt og iøjnefaldende byggeri. Bygningernes udtryk tager afsæt i de omkringliggende ældre karréers struktur og udtryk. Bebyggelsen binder således lokalplanområdet sammen med de omkringliggende bebyggelser langs Hansborggade og Østergade. 

Den samlede bebyggelse udformes som et tidssvarende, moderne og fremtidssikret byggeri. Byggeriet bidrager til, at give Haderslev Havn karakter af en selvstændig og markant bydel, samtidig med at der skabes god sammenhæng med nabokvartererne. Området bliver en blandning mellem private og almene boliger. Der står forskellige bygherrer bag, og dermed ligger der også forskellige prioriteringer og ulige økonomi budgetter bag de enkelte ejendomme. Alligevel er det lykkedes at skabe en synergi på havnen. 
Projektet udformes som en helhed, hvor bygningerne indbyrdes underbygger hinanden og skaber gode opholdsmuligheder – der er fælles for alle – udendørs såvel som indendørs. Bebyggelsen trappeserer, så der skabes et visuelt let udtryk og optimale terrasser med storslået udsigt. Boligerne designes så indretningen bliver så flexibel og gennemlyst som muligt. 

Arkitekter

Honnørkajen version 3.0

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362