PROJEKTHammerslev Skole
Typologi
Lokation6100 Haderslev
År2011
Størrelse2.258 m2
Design hold

Hammerslev Skole

Dette projekt er en ny tilbygning opført sideløbende med ombygningen af Hammerslevs eksisterende børnehave og skole. Hammelev Børnehave ligger i umiddelbar nærhed med skolen, og et samarbejde under ombygningen af begge instituationer var oplagt. I samspillet mellem børnehave og skole, skulle ombygningen have tryghed, leg og læring i fokus.

Sammenslutningen mellem institutionerne skulle gøre overgangene mellem ind-,mellem og udskolingen nemmere for eleverne. Bygningen giver børnene et indblik de forskellige faser i deres skoletid, og fordrer derudover aktivititer og funktioner på tværs af klassetrin og aldre. 

At optimere rammerne for indlæring og undervisning for børn, elever og lærere – var projektets vigtigste værdi. Det gøres ved at kreere rammer som indbyder til leg, læring og kreativitet. Slutteligt har vi  i samarbejde med Rambøll A/S, haft fokus på indeklima, energi og akustik.

Arkitekter

Hammerslev Skole

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362