ProjektGrundtvigsparken
Typologi Totalrådgivning
Site6400 Sønderborg
Boliger106 boliger
År2016
Størrelse15.697 m2
Design hold-

GRUNDTVIGSPARKEN

Grundtvigsparken er et skolekompleks fra 70’erne, der tidligere husede den tekniske skole. Bygningerne nedrives delvist, og området omdannes til et alment boligområde, med fokus på nærvær, tryghed og ejerskab. Boligerne opføres i lavenergiklasse 2015. Projektet omfatter 106 boliger og størrelsen varierer fra ca. 76 m² til 115 m² i 1. og 2. plan. Boligerne er individuelt indrettet, og i forbindelse med udarbejdelse af planløsninger, blev der afholdt individuelle møder med de kommende beboere.

I projektets anden fase etableres der udover boliger, et større fællesområde med svømmehal, motionsfaciliteter og fællesområde til spisning og socialt samvær. Skolens gamle aula er omdannet til festsal, og der er i forbindelse hermed etableret gæsteværelser. Fællesområderne indbyder til sociale arrangementer, og det er meningen at man i Grundtvigsparken skal komme hinanden ved. Fællesarealernes fremtidige drift forsynes fra solceller på boligernes tage. A78 Arkitekter samtlige opgaver fra skitsering frem til aflevering, herunder projekteringsledelse, IKT-ledelse, tilsyn og byggeledelse.

Arkitekter

Grundtvigsparken

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362