GRÅSTEN PLEJECENTER

BYGHERRESØNDERBORG KOMMUNE
ENTREPRISEFORMUDBUD I FAGENTREPRISE
ROLLETOTALRÅDGIVNING
ANVENDELSEOM- OG TILBYGNING, SERVICEAREALER, BOLIGER
OPFØRELSE2018-2019
GRUNDAREAL13.378 M2
BEBYGGET AREAL5.000 M2
I SAMARBEJDE MEDRUBOW ARKITEKTER, WAD LANDSKABSARKITEKTER, DANSK ENERGI MANAGEMENT

A78 Arkitekter har som totalrådgiver for Sønderborg Kommune, Gråsten Plejecenter ifm. byggeprojekt, bestående af: ombygning og udvidelse med nye boliger og dertilhørende serviceareal. Samtidig opdateres dagcentrets funktioner og tilbud til nutidig standard. Centret henvender sig specielt til demente, og der er dermed taget udgangspunkt i at udforme trygge rammer, der skaber en ubesværet hverdag for beboerne – med et ønske om at bevare størst mulig selvstændighed i dagligdagen. 

Tilbygningen består af flere boliger, hvor beboerne får egne hjemlige rammer med køkken, spisestue, soveplads, og badeværelse, imens plejepersonalet har ubesværede arbejdsgange. Tilgængelighed er en integreret del af projektet, og samarbejdet mellem beboerne og personalet vægtes højt. Ved at etablere ideelle arbejdsforhold bliver der skabt overskud til omsorg og nærvær.

Gråsten plejecenter
Gråsten plejecenter
Gråsten plejecenter

“trygge rammer, der skaber en ubesværet hverdag for beboerne – med et ønske om at bevare størst mulig selvstændighed i dagligdagen.”

Gråsten plejecenter

“Den nye bygningsmasse bevarer et slægtskab med det eksisterende plejecenter i formsprog og orientering – men differentierer sig ved hjælp af et kontrastfuldt og modstandsdygtigt materialevalg”

Gråsten plejecenter
Gråsten plejecenter
Kløften Park

Kontakt os

Thorkild Chr. Hansen

Direktør og Partner, Bygningskonstruktør

Gråsten plejecenter

Arkitekter

Gråsten plejecenter

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362