Første spadestik på udviklingsprojektet ‘Klostertoppen’

Første spadestik på ‘Klostertoppen’. – d. 26.05.2021 kl. 14.00. A78 Arkitekter og Svend Poulsen har som rådgiver for bygherre Profound Partners og projektudvikler Bodilsen Totalbyg A/S, medvirket til udviklingen af projektforslaget til 55 boliger fordelt på 5 Punkthuse til Klosterparken, 7900 Nykøbing Mors. 

Byggeprojektet ’Klostertoppen’ er placeret mod kysten og fjorden i en sydøstlig retning og er udviklet med henblik på at skabe en type af boliger, der understøtter beliggenhedens eksisterende forhold, herunder: naturlige omgivelser, det kuperede terræn og den tilhørende udsigt. Med fokus på at fremme naboskab og lokalsamfund. Punkthusenes høje placering på terræn giver en panoramaudsigt over kyst, fjord og by. Udsigten gør, at ’havet bringes indenfor i hjemmet’ Kysten og stranden kan tilgås på bare få minutters gang.

Yderligere information omkring byggeprojektet kan findes på:

Hjemmeside: www.klostertoppen.dk
E-mail: info@klostertoppen.dk
Telefon: +45 3074 7429

Arkitekter

Første spadestik på byggeprojektet, Klostertoppen. 55 nye boliger fordelt på 5 Punkthuse til Klosterparken, 7900 Nykøbing Mors.

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362