PROJEKTFlensborgvej
TypologiSkitseforlag & ombygning
Lokation6200 Aabenraa
År2018
Størrelse589m2
Design holdMads Hundahl
Lars Clausen

Flensborgvej

Kunden efterspørger et alternativ til et eksisterende tagvindue som er blevet utæt og i stedet for at udskifte eller reparer lave en ny udformning på vinduet. Huset er inddelt i 2 planer m. et boligareal på 318m2. Under vinduet ligger den interne trappe som forbinder de 2 planer. Trapperummet er primært belyst af dagslys fra tagvinduet.

Forslaget omfatter et nyt tagvindue m. inddækning i en mørk zink pladebeklædning. Vinduet er trukket op i en højde tilsvarende den oprindelige ’pyramidekonstruktion’ og er udformet som en tragt og orienteres mod syd for at maximere lysindtaget. Tagvinduet er opdelt i 2 sektioner: den nederste del som følger formen på taget og er symmetrisk på begge sider og den øverste som er mere aflang og konisk. Hvilket er med til at give taget en mere interessant profil, men beholder samtidig et vist tilhørsforhold. 

Se nogen af de andre former der er afprøvet i forbindelse med udviklingen af skitseforslag – volumestudie under kategorien metode. 

Arkitekter

Flensborgvej

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362