Eksklusivt Pendhouse byggeri til Nykøbing Mors

Eksklusivt Pendhouse byggeri til Nykøbing Mors

Eksklusivt penthouse byggeri i Nykøbing Mors igangsættes til november. byggeriet er det hidtil største lejlighedsprojekt i Nykøbing Mors. Byggeriet består af fem punkthuse i fire etager, hvor ti af lejlighederne bliver penthouseboliger, som bliver fordelt i to penthouseboliger i hvert punkthus. Lokationen for byggeriet, kommer til at være på de grønne område i Klosterparken – her man en flot udsigt ud over Limfjorden og Nykøbing by.   

Punkthusene opføres ét af gangen, og i første omgang bliver det punkthus nummer 5, som først bliver bygget. Det er bygningen længst til venstre, når man spejder ud mod vandet. Se projektet her.  

Direktøren for Bodilsen Totalbyg, Morten Stampe, beretter om stor interesse for lejelejlighederne og penthouseboligerne. 

Fordelingen af kvadratmeter er fordelt således:

 

  • 2-værelseslejligheder på ca. 68 kvm.

  • 3-værelseslejligheder på ca. 98 kvm.

 
 

Huslejepriserne starter ved 5.900 kroner for de mindste lejligheder i stueplanen. Penthouseboligherne har en startpris på 2.500.000 kroner. Denne pris er uden de ejerudgifter, der går til inventar og gulve eksempelvis. Begge penthouse lejligheder i det femte punkthus er allerede afsat.  

Intentionen fra os har været, at skabe boliger som understøtter byen, fjorden og Nykøbings omkringliggende natur. Vi har ønsket at skabe boliger, hvor sammenhold, naboskab og lokalsamfundet er i centrum. Boligernes fællesarealer indbyder nemlig til fælles aktiviteter for Klostoppens beboere imellem.  

 

Attraktiv beliggenhed og udsigt

 

Samtidig har boligerne en central og attraktiv placering i bybilledet. Der er under fem minutters gang til både gågade, indkøbsmuligheder, biograf, specialforretninger, cafér og byliv. For børnefamilier er der både skoler og institutioner inden for kort afstand.   Derudover er også strand og skov i kort gåafstand i området omkring Ørodde og Østerstrand.  Således er punkthusene placeret i overgangen mellem by og natur.   

Materialerne til Klostertoppen er nøje udvalgte og udført i ensartede nuancer. Idéen er, at skabe et samlet homogent og ensartet udtryk i bygningerne. På punkthusenes tag har vi valgt at benytte rødlige og mørke skærmtegl, som er lavet af et keramisk materiale som er beslægtet med klassisk teglsten. Disse teglsten er modstandsdygtige for sol, vind og vejr – men har ingen reel bæreevne. Hvert punkthus har sin egen unikke facadebelægning og teglstensfarvet, som passer ind i den samlede helhed. Denne helhed passer ind i det øvrige bybillede.  

Hvis alt går som forventet vil lejlighederne i Punkthus 5 være klar til indflytning til næste sommer. De resterende penthouselejligheder vil blive sat til salg løbende. Derfra vil de næste punkthuse løbende blive bygget i takt med folks interesse for boligerne. Det er en interesse som ser ud til, at være der. Morten Stampe beretter om, at får nye henvendelserne på punkthusene hver dag. Heraf er 70-90 % af henvendelserne rettet mod de almene boliger. Det er en del mere end det forventede antal.

Byggeriet har fået omtale på Limfjordsupdate.dk – læs artiklen her.

Arkitekter

Eksklusivt Pendhouse byggeri til Nykøbing Mors

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362