ProjektH. C. Andersensvej
TypologiTilbygning
Site8230 Åbyhøj
BoligerEnfamiliehus
År2020
Størrelse65,0 m2
Design hold-

H. C. ANDERSENSVEJ HUS

Projektet består i en om- og tilbygning af et eksisterende hus beliggende i Åbyhøj, nær Aarhus. Idéen med projektet er baseret på etableringen af en ny etage, med særlig fokus på en naturlig integration i de eksisterende forhold. Den nye trappe etableres i stueetagens køkken, hvor den opfylder behovet for opbevaringsplads. Samtidigt ligger trappen sig op af husets ældre trappetårn – og bliver en forlængelse af den eksisterende bevægelse. Således beholder stueetagen sit rumprogram, som kunden er særligt tilfreds med, imens førstesalen byder på to nye værelser, bad, opholdsstue, og en sydøstvendt terrasse med udsigt over det centrale Aarhus.

Arkitekter

H. C. Andersensvej

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362