A78 Arkitekter deltager i ‘ÅBEN TEGNESTUE’ VIA University college, Horsens.

Nikolaj Lind, Bygningskonstruktør, A78 Arkitekter var inviteret som tidligere studerende fra VIA University College, Horsens og nu som praktiserende bygningskonstruktør. Forskellen- og overgangsperioden fra studerende til praktiserende bygningskonstruktør.

Studerende fra alle semestre fortæller om studiet, deres projekter og fremtidsdrømme. Det er her også muligt at gå rundt på egen hånd og se nogle af de forskellige projekter, som der arbejdes med blandt de studerende.

VIA University College afholdt d.26.05.2021 arrangementet ’ÅBEN TEGNESTUE’. En begivenhed, hvor det er muligt af få indblik i, hvad bygningskonstruktør- og byggeteknikeruddannelsen indeholder og kan være med til at bekræfte studerendes valg af studieretning. Et stort interesseområde mange spørgsmål fra både studerende og unge interesserede I bygningskonstruktøruddannelsen omhandlede emnet BIM-modellering og produktionen af tekniske tegninger, et emne Nikolaj i særdeles er bekendt med. Nikolaj beskæftiger sig til dagligt med et af A78 Arkitekters udviklingsprojekter ’Honnørkajen’ et større etagebyggeri, blandet almene og private boliger, beliggende nær fjorden I Haderslev. Hvor Nikolajs primære ansvarsområde omhandler optegning og modellering af projektet I Revit.

Arkitekter

ÅBEN TEGNESTUE, VIA University college, Horsens.

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362