7 + 8 deltager i 'Building Green Aarhus 2019'

7 + 8 deltager i ‘Building Green Aarhus 2019’

7 + 8 er onsdag og torsdag d. 3. og 4. april repræsenteret ved Building Green konferencen i Aarhus, hvor vi ligesom et udvalg af landets arkitekter, konstruktører, planlæggere og mange andre får et indblik i grønt byggeri.

Ud over at opleve de mange oplæg og paneldebatter, benytter vi chancen til at undersøge nye byggematerialer og udvide vores netværk med flere producenter. Isolerende facadematerialer af genanvendt glas, overfladebehandling til stål baseret på rapsolie og krydslamineret træ stærkt nok til at bygge skyskrabere af, er blot nogle af de ting som udstillerne byder på.

Dette giver os også mulighed for at præsentere nogle af vores seneste projekter og overveje perspektiverne for den videre bearbejdning af dem.

Alt i alt har nogle meget interessante dage i det grønne byggeris tegn. Vi glæder os til at kunne implementere noget af den nyeste viden i vores kommende arbejde.

Arkitekter

7 + 8 deltager i 'Building Green Aarhus 2019'

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362