Projekt30 Natur-boliger
TypologiRækkehuse
SiteDanmark
Boliger30 boliger
År2019
Størrelse-
Design holdMads Hundahl
Sara Strandby Braae
Søren Holm
Christian Degn
Alexander Beck

30 NATUR-BOLIGER

Projektet tager udgangspunkt i den smukke omkringliggende natur, og viser hvordan man kan invitere naturen ind i en planlægningsopgave. Vi placerer 30 boliger i et terræn som skråner ned mod en golfbane, omgivet af grønne arealer og skoven til vest for sitet.

For at skabe størst mulig forbindelse til konteksten har vi valgt, at arbejde med træfacader samt sedumtag for, at fremme biodiversitet og faunaen i området. Der er også lagt stor vægt på DGNB i dette projekt, vores bygherre har både vist et stort ønske og interesse, i at arbejde med bæredygtige løsninger, som stemmer rigtig godt overens med den grønne tilgang vi som rådgiver har haft til dette projekt.

De 30 boliger er alle placeret langs den private vej, der slanger sig gennem området. Der er let niveaufri tilgængelighed fra vejen, ind til hver enkel bolig.

Arkitekter

30 natur-boliger

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.

Elementor Popup #5362